عنوان: پنجمین سمینار تخصصی آسانسور و پله برقی سراسری ایران
۱۳۹۳/۱۲/۲۷


ISEEI.NET - پنجمین سمینار تخصصی آسانسور و پله برقی سراسری ایران با محوریت فناوریهای نوین بهینه سازی مصرف انرژی، سیستم های کنترلی و محرکه، محاسبات و طراحی، پارکینهای طبقاتی هوشمند، در تاریخ ۳۰ بهمن ماه ۱۳۹۳ با حمایت دانشگاه جامع علمی کاربردی، وزارت صنعت معدن و تجارت، سندیکای صنایع آساسنور و پله برقی ایران و شرکت های معتبر و معظم صنعت آسانسور و با حضور نمایندگانی از وزارت صنایع، علوم، مجلس شورای اسلامی، دانشگاه جامع علمی کاربردی و جمع کثیری از صنعتگران، فعالان، دانشجویان و علاقمندان در محل دانشگاه صنعتی کوشا برگزار گردید.
این سمینار آموزشی تخصصی آسانسور و پله برقی در ساعت ۹ صبح با سخنرانی جناب مهندس بروجردی، دبیر سمینار و خوشامدگویی به میهمانان و مدعوین آغاز ودر ساعت ۱۸:۳۰ و اهدای جوایز به پایان رسید.
جناب آقای Fabio cesari مدیر فروش بین الملل شرکت جنرال به عنوان اولین سخنران علمی، صحبتهای خود را در مورد “بهینه سازی مصرف انرژی” در صنعت آسانسور با دو رویکرد بهبود بازدهی انرژی و بازاریابی مصرف شده و با تمرکز بر نقش درایوdrive درسیستم های کنترلی آسانسور و اهمیت انتخاب درست موتور ارائه نمودند.
جناب دکتر موسی زاده درباره رویکردهای آموزشی و صنعتی روز دنیا، حرکت به سمت نوآوری و خلاقیت بجای تحقیق و توسعه و جایگاه رشد و فناوری دانشگاه های جامع علمی و کاربردی به نقطه نظراتی پرداختند.
جناب آقای دکتر طلا، نماینده محترم مجلس شورای اسلامی از پیشرفت های سال های اخیر در بحث آموزش، توجه به ایمنی و برگزاری سمینارهای تخصصی آسانسور ابراز رضایت نمودند.
جناب آقای مهندس گروسی، نماینده دیگر مجلس شورای اسلامی نیز بحث اهمیت ایمنی در آسانسور را مورد ارزیابی قرار دادند.
سخنران بعد دکتر سید معصومی که با موضوع ” آسیب شناسی تقابل با زلزله در ایران” در پنج محور اصلی ضرورت آسیب شناسی، لزوم به کارگیری راهکارهای جدید، مطالعه زلزله های داخلی و قیاس با زلزله های جهانی، بررسی زلزله در استان تهران، راهکارهای تقابل با زلزله جهت کاهش تلفات جانی و مالی صحبت نمودند که بسیار مورد توجه حضار قرار گرفت.
دکتر حق شناس نیزبا استفاده از مثالی رباتیک سخنرانی خود را به حل خلاقانه مناقضات تکنیکی با استفاده از triz وهمچنین محاسبات و طراحی اختصاص داده بودند.
جناب آقای مهندس زهره وندی نائب رییس سندیکای صنایع آسانسور و پله برقی به عنوان نماینده هیئت مدیره و بازرسین سندیکای ضمن تشکر از ریاست محترم دانشگاه کوشا و شرکت کنندگان در سمینار در ابتدا از چگونگی و تاریچه تشکیل سندیکا صحبت نمودند و ادامه دادند که سندیکا همواره از بحث آموزش و تکنولوژی و استاندارد در صنعت آسانسور حمایت نموده و با همکاری برخی سازمانهای مربوطه سعی کرده که این صنعت را به سمت پیشرفت سوق دهد، ایشان از تلاش سندیکا جهت برگزاری کلاسها و دوره های آموزشی و ایمنی و نمایشگاهها مطالبی را بیان کردند و هدف سندیکا را رشد و ارتقاء صنعت آسانسور قرار دادند و خواستار این شدند که سندیکا مختص به یک استان نیست وهر جا که ساختمان و آپارتمانی وجود دارد باید سندیکا نیز باشد، همچنین بحثهای آموزشی ، ایمنی ، سمینارو نمایشگاهها را به صورت یکپارچه در سراسر ایران لازم و ضروری دانستند .
جناب مهندس حریری نیز درباره جدیدترین ویرایش استاندارد آسانسور اروپا، EN81-20 و EN81-50 و تفاوت های آن با ویرایش های فعلی صحبت کردند. پس از ایشان آقای مهندس دارایی، سخنرانی های خود را با محوریت موتورهای گیرلس و تمرکز بر شیوه راه اندازی و تیونیگ آن ارائه کردند که همانند سخنرانی قبل مورد توجه حضار قرار گرفت.
مهندس ادیب پور به عنوان آخرین سخنران علمی سمینار که در بررسی یک آسانسور به عنوان نمونه عملی، تاثیر روانکارهای مختلف را بر بازدهی و عملکرد آسانسور مورد تحلیل قرار داده بودند، به ارائه نتایج تحقیقات خود به حضار پرداختند.
پس از استراحتی کوتاه و سخنرانی های کوتاه آقای تقوی، سردبیر نشریه دنیای آسانسورنیز صحبت نمودند.
در آخرآقای مهندس بروجردی، دبیر سمینار ضمن تشکر از حامیان سمینار، سخنرانان، و دانشجویان نمونه دانشگاه ، با ارائه لوح و تندیس تقدیر به عمل آوردند.